Hoe werkt Creazzy?

Coaches zijn er in overvloed. Op allerlei gebieden en voor allerlei hulpvragen. Zelfs een goed gesprek met een vriend of vriendin kan al heel verhelderend werken. Waarom zou je dan voor een coachingstraject bij Creazzy kiezen? Omdat Creazzy volgens de volgende unieke succesformule werkt:

Jij staat centraal

Bij Creazzy coaching is alle aandacht voor jou. Jouw vraag staat centraal. Jij en jouw situatie zijn uniek. Daarom krijg je een persoonlijk coachingstraject. Gesprekken vinden 1 op 1 plaats in een veilige omgeving.

Effectieve communicatie

Creazzy is gespecialiseerd in communicatie. Al twintig jaar lang. Logisch dus dat er allerlei communicatietechnieken worden toegepast tijdens een coaching-sessie. Je zult merken dat door de juiste inzet van een bepaalde vraagstelling of spiegeloefening de coaching-sessies heel effectief zijn. Coaching is maatwerk. En dus worden de ingezette technieken afgestemd op jou, jouw vraag en jouw situatie.

Dynamische en creatieve aanpak

Naast communicatietechnieken kunnen tijdens een coachings-sessie ook creatieve technieken worden gebruikt. Als het moeilijk is om gevoelens te verwoorden, kunnen deze ook in beeld op papier worden gezet. Dat kan met verf, stift, krijt of potlood. En nee, daar hoef je niet creatief of artistiek voor te zijn. Het gaat er om dat het beeld authentiek is, dus echt van jou. En dat dat beeld de sleutel is tot de antwoorden die je zoekt. Samen bespreken we het beeld dat je hebt gemaakt en je zult zien: dat geeft inzichten en helpt je verder op je pad.

 • Werken met familie-opstellingen

  Werken met familie-opstellingen

  creatief coachen

 • Werken met innerlijke beelden

  Werken met innerlijke beelden

  creatief coachen

 • Werken met klei

  Werken met klei

  creatief coachen @Creazzy