HOE ZIET EEN COACHINGSTRAJECT ERUIT?

Elk mens en elke situatie is uniek. Daarom ziet elk coachingstraject er anders uit. Natuurlijk is er wel een bepaalde structuur. Namelijk die van verkennen, verdiepen en voltooien.


Verkennen

In de eerste coachings-sessie verdiepen we ons verder in jouw vraag of probleem. We kijken naar de vraag achter de vraag. We kijken naar je levensverhaal, patronen en thema’s. Zo komen we tot een concreet stappenplan.

Verdiepen

In vervolgsessies gaan we aan de slag met jouw stappenplan. We formuleren concreet jouw doelen en bepalen wat prioriteit heeft. Er kan een verbeelding worden gemaakt van jouw ideale toekomstbeeld. Tijdens de sessies kijken we samen naar jouw kwaliteiten, valkuilen en drijfveren. Hoeveel sessies voor deze verdieping nodig zijn, is afhankelijk van de complexiteit van je vraag en je eigen inzet.

Voltooien

Aan het eind van het traject zetten we alles op z’n plek. Dat wat je ontdekt hebt in de verdiepingsfase maken we concreet. Zo kun je het in je werk, dagelijks leven, sociale netwerk of relatie toepassen. Als je het antwoord op je vraag concreet hebt, sluiten we het traject af.